Головна > Новини > Ресурсні зустрічі для фахівців

Ресурсні зустрічі для фахівців

    Сучасний темп життя нам каже: роби швидже, будь сильнішим, постійно оновлюй знання, будь професіоналом, будь хорошим, а на відпочинок та на самого себе завжди обмаль часу.

Фото під час ресурсної зустрічі в Публічній бібліотеці імені Лесі Українки

   Але так не може бути завжди. Ресурси людини вичерпуються, натомість приходить втома, емоційне вигорання і не бажання взагалі щось робити.

   Як про себе піклуватись та вчасно помічати сигнали організму, як відшукати саме свій ресурс, який наповнюватиме нас та надихатиме інших, про це ми спілкувались на зустрічі зі спеціалістами мережі центрів соціальних служб м. Києва в Публічній бібліотеці імені Лесі Українки,  куди запросила нас завідувачка відділу краєзнавчої літератури та бібліографії Тетяна Серебренікова (Tana Sribna).

    Кожен з учасників міг поділитись своїми ресурсами, які допомгають йому справлятись з поганим настроєм, переключатись від роботи та повсякденного навантаження, тим що його наснажує в житті. Тетяна Серебренікова провела екскурсію для нас не лише біблотекою, а старими вуличками Києва, де зберігається історія та таємниці міста.

    Ресурсні зустрічі будуть продовжуватися і надалі.