Головна > Новини > Резильєнтність в деталях

Резильєнтність в деталях

Триває низка навчальних заходів, які організовує Київський міський центр соціальних служб разом із Центром стресостійкості Києва для професійної спільноти столиці. Заходи спрямовані на формування  резильєнтності і стресостійкості. 

   Днями психологи та фахівці соціальної роботи мережі Центрів соціальних служб та територіальних центрів соціального обслуговування Шевченківського, Голосіївського, Святошинського районів завершили дводенне навчання в рамках базового навчального курсу «Формування навичок життєстійкості, самодопомоги та допомоги  ближньому в стресових ситуаціях». Захід проходив за методиками Israel Trauma Coalition in UA.

      За результатами зустрічей учасниці були одностайні в високій оцінці професіоналізму тренера Олени Шликової. Вони вважають, що отримані знання є дуже корисними та дозволяють підтримувати власну психологічну стабільність, ефективно надавати послуги отримувачам послуг столиці.  Психологині та соціальні працівниці зазначили, що готові ділитися набутими знаннями та досвідом в своїх колективах.

    Отже, рухаємося у бік резильєнтності.