Головна > Новини > Підводимо підсумки півріччя: Працюємо на допомогу та запобігання.

Підводимо підсумки півріччя: Працюємо на допомогу та запобігання.

 1 серпня спеціалісти Київського міського центру соціальних служб року взяли участь в засіданні Київської міської координаційної ради з питань протидії туберкульозу та ВІЛ-інфекції/СНІДу. Під час засідання розглядались питання реалізації програм у м. Києві за півріччя 2024 року.

    В рамках співпраці з МГО «Соціальні ініціативи з охорони праці та здоровʼя» продовжуємо роботу з активного виявлення симптомів туберкульозу серед внутрішньо переміщених осіб. Так, за 1 півріччя скринінговим опитуванням охоплено 1000 осіб, з них 456 направлено на діагностику у КНП «Фтизіопульмонологічний центр».

   Також  цього річ Київський міський центр соціальних служб провів 14 навчальних семінарів для 163 спеціалістів мережі центрів соціальних служб та надавачів соціальних послуг на теми: «Техніки безпеки в соціальній роботі з вразливими категоріями населення», «Мотиваційне консультування в роботі із залежненими».

    Продовжується дистанційне навчання надавачів соціальних послуг “Соціальна робота з родинами, людьми в контексті проблем ВІЛ-інфекції, туберкульозу, вірусних гепатитів В, С, D”.  Телефон для довідок: 096-014-95-86. Сайт платформи КМЦСС: edu.kmcss.kyiv.ua. Долучайтесь!

   Отже, робота триває. Далі буде.

На фото працівники Київського міського центру Наталія Клачко та Леонід Крисов у КМДА.