Головна > Новини > Перший крок до підготовки супервізорів

Перший крок до підготовки супервізорів

Соціальна робота – це досить емоційно навантажена і складна  діяльність, що вимагає від фахівців особливі вимоги, це і вміння оптимально регулювати свою професійну діяльність а також вміння рефлексувати, коли виникають труднощі в роботі.  

На фото учасники семінару з підготовки супервізорів;

    Одним з атрибутів професійності фахівців в соціальній роботі це вміння бути супервізором. З метою покращення соціальної роботи та підвищення якості надання соціальних послуг 28 та 29 травня в приміщенні Київського міського центру соціальних служб відбувся семінар з основ підготовки супервізорів, де взяли участь майстри своєї справи- представники мережі центрів соціальних служб міста Києва.

   В сучасному світі виникає необхідність у постійному розвитку та формуванні гнучкості додаткової освіти, де спеціалісти можуть постійно підвищувати свої професійні навички так як в нашому суспільстві все більш виникає проблема підготовки та перепідготовки спеціалістів із соціальної роботи. Чому ж так? Тому що кваліфіковані працівники мають головне місце в діяльності організації а особливо в менеджменті соціальної роботи, так як від їх рівня професіоналізму залежить ефективність всієї подальшої роботи.

На фото тренерка Любов Лоріашвілі під час заходу

       Як зазначила тренерка заходу,  Майстер із соціальної роботи, начальник відділу КМЦСС Любов Лоріашвілі: «Супервізія, це інструмент, що допомагає ефективно вирішувати професійні питання та попередити емоційне вигорання у спеціалістів соціальної роботи. Цінність її в тому, що вона здатна створити безпечний простір для фахівця де він має можливість отримати підтримку за для ефективності роботи з отримувачами соціальних послуг».

    Отже, попереду найважливіше-впровадження та відпрацювання отриманих знань, але перший крок у встановленні інститут суперізорства мережі ЦСС столиці  зроблено.