Головна > Новини > Опрацьовуємо «Алгоритм роботи та надання соціальних послуг постраждалим від торгівлі людьми в умовах військової агресії»

Опрацьовуємо «Алгоритм роботи та надання соціальних послуг постраждалим від торгівлі людьми в умовах військової агресії»

27 травня для спеціалістів мережі районних центрів соціальних служб столиці Київський міський центр соціальних служб організував проведення семінару із елементами тренінгуна тему: «Алгоритм роботи та надання соціальних послуг постраждалим від торгівлі людьми в умовах військової агресії».

На фото учасники тренінгу на тему Алгоритм роботи та надання соціальних послуг постраждалим від торгівлі людьми в умовах військової агресії з сертифікатами

Під час навчання  були розглянуті  такі питання, як: законодавча база щодо торгівлі людьми, фундаментальні засади взаємодії суб’єктів щодо торгівлі людьми, ролі та функції суб’єктів взаємодії та уповноважених осіб. Зверталася увага на психологічні особливості постраждалих від торгівлі людьми, особливості комунікації та надання соціальних послуг.

 Розширювала компетенції фахівців методистка за напрямом соціальної роботи з попередження насильства та торгівлі людьми відділу методичного забезпечення соціальної роботи КМЦСС Ірина Пономарчук.

Окремого розгляду потребував розгляд нового нормативного документу по роботі із військовими та цивільними полоненими, говорилося про  ресурсні можливості надання соціальних послуг полоненим та членам їх сімей в громадах міста Києва.

На фото під час тренінгу методистка за напрямом соціальної роботи з попередження насильства та торгівлі людьми відділу методичного забезпечення соціальної роботи КМЦСС Ірина Пономарчук

       Наприкінці зустрічі з вітальним словом до учасників звернулася завідувачка сектору сімейної політики Служби у справах дітей та сім’ї  КМДА Олена Гонтаренко, а фахівці поділилися позитивними відгуками щодо навчання та отримали сертифікати. Попереду робота та відпрацювання отриманих знань на практиці.