Головна > Новини > Обговорюємо важливу складову – збір потреб у соціальних послугах

Обговорюємо важливу складову – збір потреб у соціальних послугах

Сьогодні стартував ще один етап діяльності в рамках проекту «Мінімальний інтегрований пакет соціальних послуг для сімей», що крокує в столиці завдяки партнерству з Українською мережею за права дитини, СОС Дитячі містечка, Українська освітня платформа,  ГО «Соціальна синергія». Дану ініціативу підтримує UNICEF Ukraine за підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку через Німецький банк розвитку (KFW).

На фото учасники професійний діалогу у Голосіївському районі

    Отож в Госіївському районі відбувся професійний діалог між представниками районної соціальної сфери, колег із  закладів охорони здоров’я  інклюзивно- ресурсного центру та представників недержавного сектору щодо  вибудовування більш тісної взаємодії в процесі визначення потреб жителів територіальної громади в соціальних послугах.

На фото Людмила Черкашина-заступник директора КМЦСС в ході дискусії

      Представники управління праці та соціального захисту населення поінформували про базовий пакет послуг, що забезпечується в Голосіївському районі. Обговорення стосувалось реалізації наказу Мінсоцполітики «Про Порядок визначення потреб населення адміністративно-територіальної одиниці/ територіальної громади у соціальних послугах», основні засади якого представила заступник директора Київського міського центру соціальних служб Олена Савченко.

         Протягом червня такі зустрічі пройдуть в інших районах столиці.