Головна > Новини > З турботою про себе

З турботою про себе

На фото фахівець Анастасія Чорновіан з друкованими матеріалами отриманими в рамках  місяця  обізнаності про ментальне здоров’я.

Протягом травня в Україні триватиме місяць обізнаності про ментальне здоров’я. Він координується у межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?», ініційованої Першою леді Оленою Зеленською. Ініціатива має на меті привернути увагу українців до теми збереження власного ментального здоров’я.

    Протягом травня і не тільки, Київський міський і районні центри  соціальних служб тримають у колі своєї уваги питання ментального здоров’я, формування резильєнтності та стресостійкості.  Бо є чітке розуміння, що працівники допомагаючих професій також потребують  підтримки. Вчасно зупинитись, звернутись про допомогу-сміливе і доросле рішення.

    Вже увійшло у добру традицію КМЦСС проведення арт-практикумів для працівників соціальної сфери столиці, які організовуються спільно з представниками ГО «Східноєвропейська асоціація арт-терапії», цьогоріч започатковано проведення ресурсних зустрічей. Майже рік вже триває низка навчальних заходів, які організовує для професійної спільноти Київський міський центр соціальних служб разом із Центром стресостійкості Києва за методиками Israel Trauma Coalition in UA.

    На базі районних центрів проводяться групи підтримки. Звертайтеся! Контакти: https://kmcss.kyiv.ua/.