Головна > Новини > Запрошуємо на фестиваль «Тут живемо літо: простір, де пізнаємо себе й інших»

Запрошуємо на фестиваль «Тут живемо літо: простір, де пізнаємо себе й інших»

Інформація від наших партнерів:

Можливість відпочити і надихнутися емоціями, які зараз так необхідні в повсякденному житті). Переходьте за посиланням, відпочивайте з  дітьми та близькими, беріть друзів)).Воно того варте))!

З 24 липня по 25 серпня запрошуємо на фестиваль «Тут живемо літо: простір, де пізнаємо себе й інших». 

Ти як?, UNICEF Ukraine та Junior створили цілий простір просто неба, де всі учасники та учасниці зможуть знайти заняття до душі та стати частинкою активної спільноти однодумців.

На молодь, підлітків та їхніх батьків з різних міст України чекають настільні ігри, заняття мистецтвом, спортивні квести, а також зустрічі з лідерами думок та підприємцями, ранкові fun up руханки, розіграші та тренінги (від U-Report Ukraine, Teenergizer, Ла Страда-Україна/La Strada-Ukraine), під час яких ви краще пізнаєте свої емоції та просто класно проведете час. Вхід вільний для всіх!

Де і коли зафестивалимо?

Київ: 24 липня-4 серпня 2024 року, ВДНГ

Слідкуйте за нами, деталі на сайті https://www.juniors.org.ua/tut-lito щодо різних міст згодом на сайті https://www.juniors.org.ua/tut-lito

Заходи проводить Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) UNICEF Ukraine разом із Всеукраїнською програмою ментального здоров’я “Ти як?” та громадською організацією “JuniorS” за фінансової підтримки Федерального міністерства закордонних справ Німеччини.

#Ти як?

На фото фрагмент заходу на Виставці досягнень народного господарства